Политика за поверителност

My-Photography е сайт за снимки, насочен към предлагане на широка гама от фотографски услуги. Уникалността на My Photography се състои в това, че предоставя широк набор от преводачески услуги както на индивидуални клиенти, така и на компании.

Настоящата Политика за поверителност е предназначена да защитава поверителността и сигурността на личната ви информация. Тя описва как личната информация се събира, използва и защитава от фотографите и обучителите на My-Photography. My-Photography признава важността на неприкосновеността на личния живот и се ангажира да защитава личните данни на своите потребители. Моля, прочетете внимателно тази политика, за да разберете как My-Photography ще обработва вашата информация.

1. Събрана информация

1.1 Лична информация: My-Photography може да събира лична информация, като например вашето име, данни за контакт, идентификационен номер, желани услуги, езикови умения, професионални препоръки и всяка друга информация, необходима за предоставяне на нашите услуги.

1.2 Информация за плащане: Където е приложимо, My-Photography може да събира информация за плащания, като например данни за банкова сметка или друга информация, необходима за обработка на плащанията за предоставените услуги.

1.3 Данни от дневника: Когато посещавате нашия уебсайт, My-Photography може автоматично да събира и съхранява определена информация в регистрационни файлове. Това може да включва Вашия IP адрес, тип браузър, доставчик на интернет услуги, препращащи/изходни страници, операционна система, дата/час и поведение при кликване.

2. Използване на информация

2.1 Предоставяне на услуги: My-Photography използва събраната информация, за да предоставя и улеснява услугите на My-Photography. Това включва съчетаване на желаната от Вас услуга с някой от нашите обучители, устни и/или писмени преводачи, улесняване на комуникацията, обработка на плащанията и управление на срещите.

2.2 Поддръжка на клиенти: My-Photography може да използва вашата информация, за да отговори на вашите заявки, въпроси или оплаквания и да осигури техническа поддръжка.

2.3 Подобряване на услугите: My-Photography може да използва събраната информация, за да подобри услугите си, например чрез анализиране на поведението на потребителите, събиране на обратна връзка и провеждане на проучвания.

2.4 Спазване на закона: My-Photography може да използва Вашата лична информация, за да спазва законови задължения, като например спазване на данъчните закони, отговор на съдебни разпореждания или прилагане на нашите правила и условия.

3. Сигурност на данните

My-Photography предприема подходящи технически и организационни мерки, за да защити личната ви информация от неоторизиран достъп, разкриване, промяна или унищожаване. My-Photography се стреми да гарантира сигурността на вашите данни, но не може да гарантира абсолютна сигурност.

4. Споделяне на данни

4.1 Трети страни: My-Photography може да споделя вашата лична информация с трети страни, като например клиенти, които използват нашите услуги. Това се прави само за изпълнение на заявените услуги.

4.2 Доставчици на услуги: My-Photography може да ангажира доверени доставчици на услуги от трети страни, които да изпълняват конкретни задачи от наше име, като например обработка на плащания или хостинг на данни. Тези доставчици имат ограничен достъп до Вашата лична информация и могат да я използват само за конкретните цели, за които са били ангажирани.

4.3 Правни изисквания: My-Photography може да сподели вашата лична информация, ако това се изисква от закона или ако добросъвестно вярваме, че разкриването е необходимо, за да спазим законови задължения, да защитим или наложим нашите права, да предотвратим измама или да осигурим безопасността на потребителите.

5. Прехвърляне на данни

Ако My-Photography прехвърля лична информация в държави извън вашата страна, My-Photography ще предостави подходящи гаранции за защита на данните в съответствие с приложимите закони за защита на данните.

6. Период на съхранение на данните

My-Photography съхранява вашата лична информация само толкова дълго, колкото е необходимо за изпълнение на целите, за които е събрана информацията, освен ако законът не изисква друго.

7. Вашите права

Имате определени права по отношение на личната си информация, включително правото на достъп, коригиране, изтриване, ограничаване на обработката и искане за преносимост на данните. Ако желаете да упражните правата си или имате някакви въпроси или коментари във връзка с настоящата Политика за поверителност, моля, свържете се с нас чрез данните за контакт, посочени по-долу.

8. Промени в Политиката за поверителност

My-Photography си запазва правото да променя тази Политика за поверителност по всяко време. Всички промени ще влязат в сила от датата на публикуване на актуализираната Политика за поверителност. Препоръчваме ви редовно да проверявате тази страница за актуализации.

9. Данни за контакт

Ако имате някакви въпроси, коментари или искания във връзка с тази Политика за поверителност, моля, свържете се с нас на info@My-Photography.eu.

Privacy Policy, Version 1.0 Date 15-9-2024

Close Menu